James kivégezte a Pacerst • SportTV

James kivégezte a Pacerst

2018. 04. 26. 11:34    
Olvasási idő: < 1 perc

Valójában ezek a videók azt mutatják be, miért készül zsinórban nyolcadik döntőjére LeBron James. Azért, mert az utolsó pillanatban kivégzi az ellenfelét.

Izgulsz, ha a Cleveland Cavaliers szurkolója vagy, döntetlennél 3 másodperc van hátra, a csapatod támad, és LeBron James a pályán van? Nem kell:

Akkor meg főleg nem, ha előtte már dobott 41 pontot, és ebbe a szituációba is úgy került a csapatod, hogy James leblokkolja az ellenfél legjobb játékosát, Victor Oladipót. Egyébként ez volt az egyetlen sapkája a meccsen, de viszonylag jól időzített:

Mert tudod, ez már az a James, aki ezen a meccsen nem fog veszíteni. Pedig tényleg tett már le eleget előtte az asztalra, hiszen az egész meccset összességében 44 ponttal, 10 lepattanóval, 8 gólpasszal, és 1-1 labdaszerzéssel, illetve blokkal zárta.

Mivel a cikk arról szól, hogy meccsnyerő triplát dobott James, talán nem árulunk el nagy meglepetést azzal, hogy 98-95-re nyert a Cavaliers, és 3-2-re vezet az Indiana Pacers elleni párharcban. Péntekről szombatra virradóra játsszák a hatodik meccset majd.
A tegnapi játéknapon a Toronto Raptors legyőzte a Washington Wizardsot, így 3-2-re vezet, az Oklahoma City Thunder nyerni tudott a Utah jazz ellen, és feljött 3-2-re, míg a Houston Rockets eldöntötte a Minnesota Timberwolves elleni párharcot (4-1).

(Sport TV)

A Sport2-n ma éjjel kettőtől a Milwaukee Bucks – Boston Celtics párharc hatodik meccsét adjuk élőben, amit pénteken 13:45-től a Sport1-en és 20:45-től a Sport2-n is megismétlünk.